Noticies_cat

Guia ràpida per fer l’Objecció Fiscal

El 1 d’abril i fins el 30 de juny de 2020 s’obre el període per presentar la declaració de renda corresponent al 2019. Aquest any, com l’any anterior, totes les declaracions es tindran que realitzar amb el programa RENTAWEB, es a dir,  connectats directament amb la web de Hisenda. Això no implicarà que els objectors i objectores fiscals a la despesa militar deixem de fer-la. Per això hem creat la guia ràpida d’OF, on expliquem com fer-ho amb el nou sistema de RENTAWEB.

Una vegada més, els objectors i les objectores fiscals a la despesa militar comencem  la campanya anual per denunciar públicament la despesa militar, més encara en aquest  període de confinament causat per el COVID19 i on s’ha fet palès les mancances sanitàries de materials, UCI’s, respiradors. etc per auxiliar tots els infectats per aquest virus, conseqüències de les retallades en Sanitat (i totes les àrees socials) en els últims anys per poder continuar amb l’increment anual de la despesa militar

Any rere any, els efectes dels exèrcits i les seves guerres porten a milers de persones a creuar el Mediterrani amb perill de perdre la vida per intentar aconseguir arribar a Europa i buscar una vida digne. Cada any els països de la UE estableixen uns controls mes grans per evitar l’entrada de refugiats i aquests es veuen abocats a caure en mas de màfies que negocien amb la seva vida.

Un any més el nostre projecte va adreçat  a una organització colombiana (ACOOC) que lluita per donar suport als joves que s’enfrenten a l’estat negant-se a anar al exèrcit i contribuir al manteniment de les estructures militars (https://www.facebook.com/objetoresyobjetorasdeconciencia/)

Demanen una retallada drástica de la despesa militar com inici de l’abandonament definitiu del model militar instal·lat a Espanya

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram