Projecte 2021. Defensa NoViolenta

Projecte 2021. Defensa NoViolenta

Presentació

Inici

No pot ser que, davant d’una guerra més, per falta d’una alternativa Civil de Defensa Noviolenta, la població només pugui triar entre recolzar la guerra (amb més armes, més soldats, més pressupost…) o aturar la guerra (amb més manifestacions antimilitaristes i pel desarmament, més crides al diàleg, més anàlisis sobre els causes de la guerra..).

En els darrers 100 anys hi ha prou experiències, estudis i propostes arreu del món per posar les bases d’un Sistema Civil de Defensa Noviolenta com alternativa als habituals Sistemes Militars de Defensa Violenta.

Aquest projecte, si obté l’aportació i la implicació ciutadana necessàries, vol plantejar com podria ser aquest Sistema Civil de Defensa Noviolenta a Catalunya, tant en la fase actual, com en el cas d’esdevenir un estat independent.

Els documents que serveixen de base són els que fa uns anys vàrem aconseguir que l’Institut Català Internacional per la Pau publiqués:

I altres llibres i articles:

També la selecció dels llibres, articles i vídeos que hem recopilat sobre el tema en aquest bancs de recursos:

https://lluitanoviolenta.cat/recursos?field_tipus_tid=All&field_idioma_tid=All&field_tematica_tid=All&field_edats_tid=All&title=defensa&title_1

 

En cas de voler fer la donació al projecte propi del SIOF pel 2021 “Defensa NoViolenta” l’ingrés es farà al compte del SIOF

Triodos Bank IBAN ES84 1491/0001/28/2098183425 indicant en el concepte

“Per a objecció fiscal, el vostre nom i cognoms”.

També hi han altres campanyes on destinar els diners de l’OF

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram