Objeccio fiscal

Què és l'objecció fiscal?

logo "qué és" És la negació a col·laborar amb l’Estat en la preparació de les guerres i en el manteniment de l’estructura militar. Llegir més.

Com es fa?

mod com_es_fa El primer pas és fer la declaració de renda fins arribar a la quota resultant de l'autoliquidació (casella 595), on es posen les retencions de l’IRPF i dels bancs. Llegir més.

Què és el SIOF?

mod siof És una entitat de caràcter no lucratiu que dóna suport a les campanyes per donar a conèixer l'objecció fiscal a les despeses militars. Llegir més.

Teoría

mod teoria Va ser al començament del segle XX, a Suècia, quan es va reconèixer per primera vegada el dret a l'objecció de consciència. Llegir més.

Comença la campanya d'Objecció Fiscal a la Despesa Militar

NOVETAT

Caràtula

VideoOF1               Prezi campanya 

           VIDEO DE CAMPANYA    PRESENTACIÓ DE CAMPANYA

acoocPROJECTE 2020: ACOOC

globo instancia

                  icono guia_cat

               Guia ràpida per fer l'Objecció Fiscal

 

El 1 d'abril i fins el 30 de juny de 2020 s'obre el període per presentar la declaració de renda corresponent al 2019. Aquest any, com l'any anterior, totes les declaracions es tindran que realitzar amb el programa RENTAWEB, es a dir,  connectats directament amb la web de Hisenda. Això no implicarà que els objectors i objectores fiscals a la despesa militar deixem de fer-la. Per això hem creat la guia ràpida d'OF, on expliquem com fer-ho amb el nou sistema de RENTAWEB.

Una vegada més, els objectors i les objectores fiscals a la despesa militar comencem  la campanya anual per denunciar públicament la despesa militar, més encara en aquest  període de confinament causat per el COVID19 i on s'ha fet palès les mancances sanitàries de materials, UCI’s, respiradors. etc per auxiliar tots els infectats per aquest virus, conseqüències de les retallades en Sanitat (i totes les àrees socials) en els últims anys per poder continuar amb l’increment anual de la despesa militar

Any rere any, els efectes dels exèrcits i les seves guerres porten a milers de persones a creuar el Mediterrani amb perill de perdre la vida per intentar aconseguir arribar a Europa i buscar una vida digne. Cada any els països de la UE estableixen uns controls mes grans per evitar l'entrada de refugiats i aquests es veuen abocats a caure en mas de màfies que negocien amb la seva vida.

Un any més el nostre projecte va adreçat  a una organització colombiana (ACOOC) que lluita per donar suport als joves que s'enfrenten a l'estat negant-se a anar al exèrcit i contribuir al manteniment de les estructures militars (https://www.facebook.com/objetoresyobjetorasdeconciencia/)

acooc

Demanen una retallada drástica de la despesa militar com inici de l'abandonament definitiu del model militar instal·lat a Espanya

 

 Demanen una retallada drástica de la despesa militar com inici de l'abandonament definitiu del model militar instal·lat a Espanya

Sou aquí: Home Inici Uncategorised Comença la campanya d'Objecció Fiscal a la Despesa Militar